ZORG voor je leerlingen MODULES

Volg je leerlingen zorgvuldig op. Open de zorgfiche om in één oogopslag alle recente informatie te bekijken. Doorloop de fases van het M-decreet voor het toepassen van sticordi maatregelen, of het opmaken van een zorgplan voor de leerling.
Volg je leerling al vanaf de kleuterschool met het kleutervolgsysteem.

Zorgfiche

Krijg een duidelijk inzicht van je leerling. Alle meest recente zorg informatie op één scherm

Leerlingdossier

Houd informatie bij over elk mogelijk zelfgekozen onderwerp, bijvoorbeeld oudergesprekken. Voeg bijlagen toe aan het dossier.

Kindkenmerken

Ken sterren toe per kindkenmerk. Bijvoorbeeld concentratie, wilskracht, zelfbeheersing. Volg de leerling op in een overzichtelijke grafiek.

LVS CLB

Vul de resultaten van de LVS toetsen in en krijg onmiddellijk een overzicht van de behaalde percentielen en zone. Met een klik op de knop krijg je de details of een grafiek te zien. Klik hier voor meer info.

MDO

Maak gebruik van de MDO module om je overleg voor te bereiden. Koppel een mdo gemakkelijk aan de M-decreet module. Koppel de verslagen van het CLB met gemak aan je MDO.

M-decreet

Gebruik de M-decreet module om je leerling op te volgen volgens de instructies.

Kleuter volgsysteem

KVS

Volg je kleuters nauwgezet op met het kleuter volgsysteem (KVS). Gebruik de doelen die reeds in de module vervat zitten, of pas deze aan volgens je eigen noden. Geef aan met een kleur of het doel behaald is of niet, geef aan met een kleur of een doel al dan niet behaald moet zijn.

KOALA

Neem de koala toetsen af bij de 3de kleuterklas en geef de resultaten in in Rapport-Online. Je krijgt meteen per leerling een grafisch overzicht te zien.
Klik hier voor meer info.